بعد از تجربه فعالیت قطارهای گردشگری گیلان، همدان، مثلث طلایی (شیراز، اصفهان، یزد)، سرخس و شیرگاه در گذشته، حالا خبر می‌رسد که قرار است نخستین قطار گردشگری ویژه گلابگیری به سمت کاشان حرکت کند.

گردشگری

به گزارش همشهری آنلاین، این قطار با هدف معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و آیینی اصفهان و تثبیت عنوان «اصفهان، پایتخت گردشگری کویری ایران» قرار است فعالیت کند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی اصفهان در این باره به همشهری می‌گوید: «سال گذشته و امسال با توجه به وضعیت ویژه گردشگری و رکود عمیق حاکم بر این حوزه دو مرحله رکود را تجربه کردیم که همچنان ادامه دارد.»

‌داوود آبیان با بیان اینکه طرح‌های ویژه‌ای برای رونق گردشگری و تحریک بازار تقاضا در دستور کار قرار گرفته به ‌ویژه در فصل طلایی سفر به اصفهان شرایط بهبود یابد، می‌افزاید: «موضوع توزیع متوازن سفر در استان هم به ‌طور جدی دنبال می‌شود.»

او با بیان اینکه فصل طلایی گردشگری اصفهان آغاز شده و شهرستان‌هایی مانند کاشان ظرفیت بالایی برای جذب گردشگر در این فصل دارند، اظهار می‌کند: «با توجه به توقف پروازها در اصفهان طی بیش از دو ماه گذشته، مسیرهای جایگزین برای تسهیل ورود گردشگران در نظر گرفته شده است. در همین راستا، قطار گردشگری صرفا یک جا به ‌جایی نمایشی نیست، بلکه به ‌عنوان یک زیرساخت مهم برای اتصال مقاصد گردشگری طراحی شده است.»

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی اصفهان با بیان اینکه نخستین قطار گردشگری کاشان ویژه گلابگیری راه‌اندازی خواهد شد، می‌گوید: «در فاز نخست، هدف ما رونق گردشگری داخلی است و فعلا دفاتر خدمات مسافرتی و آژانس‌ها به ‌عنوان مجریان بخش خصوصی وارد این طرح شده‌اند.»

آبیان با بیان اینکه آغاز این طرح برای هفته پیش‌رو برنامه‌ریزی شده است، می‌افزاید: «نخستین گام این پروژه، قطار گردشگری کاشان خواهد بود که با هماهنگی انجام‌ شده با راه‌آهن و پیگیری استاندار اصفهان در حال نهایی شدن است. بزرگ‌ترین بازار هدف گردشگری ما تهران است و نخستین حرکت قطار گردشگری نیز از اصفهان و تهران به مقصد کاشان خواهد بود. این برنامه با هماهنگی معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی و فعالان بخش خصوصی در حال اجراست و امیدواریم گام مؤثری برای خروج از رکود گردشگری کشور باشد.»

او با بیان اینکه هفت شهرستان اصفهان قابلیت‌های قابل توجهی در گردشگری کویری دارند، ادامه می‌دهد: «هدف ما افزایش ضریب اشغال مراکز اقامتی و توسعه گردشگری داخلی از این مسیر است. در مراحل بعدی، مسیرهای جدیدی از جمله ارتباط با استان‌های همجوار و همچنین مسیرهای برون‌مرزی پیش‌بینی شده است. در این چارچوب، تورهایی از بصره عراق و شهر وان ترکیه به مقصد اصفهان نیز در نظر گرفته شده است.»

کد خبر 1036487
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha